Ekonomi

Bota

Lajme nga Bota


Ky portal mirëmbahet nga kompania "VeqShqip.al". Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të "VeqShqip.al". Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali obligoheni t'i pranoni Kushtet e përdorimit.Rr. Sozi Çelebiu 72,
20000 , Prizren , Kosovo


   E-Mail: [email protected]/ Tel: + 386 (0)49 606 399 / Tel: + 386 (0)49 827 291

Partner:       

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com